2010 m. sausio 5 d., antradienis

Žavingos moterys (Beždžionė)


Šios trijulės atstovės – moters grožio įsikūnijimas. Jos – ištaigingos, elegantiškos ir stilingos. Daro pritrenkiamą įspūdį tiems vyrams, kurie turi reikalų su jomis. Visa savo povyza jos neleidžia pamiršti vyrams, kad žemėje gyvuoja meilė ir grožis.

Nors šio tipo moterys išvaizdžios, patrauklios ir geidžiamos, išoriškai jos elgiasi ganėtinai šaltai, užtat ir nepalieka seksualios moters įspūdžio. Todėl gana dažnai jos įvilioja vyrus į savo „tinklą“ ne vidiniu seksualumu, o sugebėjimu būti viliokle. Tačiau dažniausiai vyro viliojimas šio tipo moterims baigiasi po karštų bučinių, intymaus suartėjimo ir priesaikos mylėti amžinai. Šeimos gyvenime šios moterys tęsia savo „tradicijas“. Kitaip tariant, nekeičia savo požiūrio į tarpusavio santykius, nes siekia grožio, gerovės ir ramybės. Beje, to paties jos trokšta ir viešame gyvenime. Be to, jos neabejingos gražiems ir brangiems daiktams. Nors šios moterys vengia kasdienės buities rūpesčių, jei greta atsiranda mylimas žmogus, kantriai ir sukandusios dantis susitaiko su tuo.

Šio tipo moterys tiesiog sutvertos meilei. Visgi jos pasižymi racionaliu protu, kuris niekada neapleidžia jų, net ir kokia bebūtų beprotiška meilė. Taip pat jos rūpinasi savo ir artimųjų sveikata bei kasdiene gerove. Jei pernelyg ilgai užsitęsia chaotiško gyvenimo būdas ir nesulaukia ramybės, tas moteris gali apimti nenuspėjamo pykčio priepuoliai. O nepajėgdamos ilgai apsispręsti ir nuolat blaškydamosi, joms visa tai gali baigtis psichikos sutrikimais ar net tragedija.

Būdamos moteriškai silpnos ir trapios, jos taip pat moteriškai – per kaprizus, isterijas, ašaras – įveikia ir sunkumus. Kitaip tariant, labai audringai ir emocionaliai. Šio tipo moterys viską tarsi perleidžia per save, dėl to gana gerai jaučia žmones. Be to, audringai reikšdamos savo jausmus, jos nelinkusios įsiklausyti, ką kiti sako ar pataria. Šios moterys – gana sunkaus charakterio, tačiau iš prigimties gudrios, pasižymi net diplomatiniais sugebėjimais.

Ištekėjusios jos pasikeičia į gerąją pusę, bet dėl charakterio chaotiškumo joms sunkiau sukurti šeimą.

Šio tipo moterys: rašytojos George Sand, Elza Triole, taip pat Jekaterina I, dainininkės Džordana Butkutė, Jurga Šeduikytė, Nijolė Pareigytė.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą