2009 m. gruodžio 6 d., sekmadienis

Žodis Tobulas,surado savo šeimininką . . .

Jis kažką pasakodamas netyčia paliečia Tavo ranką,alkūnę..Suvirpi.Čia tik Tau atrodo,kad netyčia,bet Jis žino ką daro.Krenti Jam po kojų,galėtum daug ką paaukoti už Jo dar kelis prisilietimus.Jis žino kada šypsotis,daro pauzes tarp žodžių,Jis žiūri į Tave..Dabar Tu priklausoma nuo Jo..

Namie Tu negalvoji apie tai,ką valgysi ar ką veiksi,Tu galvoji apie Jį.Tu netgi turi jo telefono numerį,bet nedrįsti parašyt..Galbūt Jis užsiėmęs,galbūt ilsisi..Sugalvoji milijoną priežasčių.Bijai pasirodyti kvailai.Naiviai kasdien lauki Jo žinutės.Sulauki.

Jūs vakarieniaujate kartu ir akimirkai Tau pasirodo,kad Tu jam svarbi,jog Jis priklauso Tau.

Laikas grįžti į realybę.

Grįžusi namo,lauki laiškelio,kuriame Jis Tau parašytų kažką gražaus,juk laiką praleidot smagiai.Deja.Jokių žinių savaitę..Kartais dvi.

Tu žinai,kad Jam tai nieko ypatingo nereiškia.Gal Jis leidžia laiką su kita dėl Jo einančia iš proto mergina.Tu negali nei pykti nei įsižeisti.Žinai,kad tai ne Tavo jėgom.

Eidama gatve pradedi įsivaizduoti,kad Jis kažkur sėdėdamas Tave mato.Pakeli galvą,abejingu žvigsniu,žvelgi į tolį,nieko nematai aplink,bandai sudaryti milžinišką įspūdį.Einant laikui įgauni pasikėlusios kalės statusą,bet Jam Tu esi visdar maža mergytė.

Nusileisk,mieloji,ant žemės.. Jis Tavęs juk nemato.

Apsisprendei.Tu mėgini Jį pamiršti.Sekasi sunkiai,bet žinai,kad šįkart nepasiduosi.Ištrini telefono numerį ir visus prisiminimus kartu.Tau jo nereikia.Tu įsitikinusi savo sėkmė.Juk Jis Tau ilgai nerašė.Reiškia pamiršo.Stengiesi daryti tą patį.

Dar kelios savaitės ir Tau pavyksta.Sveikinu,šaunuole..Dabar Tau viskas gerai.Tau nusispjaut.Tu netgi šypsaisi..

Mobilusis sumirksi.Randi žinutę.Ji-nuo Jo.

Tau pakerta kelius,nes žinai,kad likimas pakišo Tau koją.

Suvoki,kad paaukotum jam VISĄ savo gyvenimą,jei tik Jis paaukotų bent PUSĘ savojo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą