2010 m. kovo 29 d., pirmadienis

Lietuviai ir Anglai

Lietuvis - mes pakėlėm PVM iki 21%;
Anglas -mes sumažinom PVM iki 13%.

Lietuvis - mes pakelsim namu savikainą ir išgelbesim kelis statybininkus draugus priversdami gyventojus renovuotis namus ir kristi amžiams į skolas bankams.
Anglas - mes sumažinom namų savikainą ir palūkanų dydį penktadaliu, kad gyventojai nekristų į skolas krizės laikotarpiu.

Lietuvis - mes mažinam pensijas ir socialines išmokas bei bedarbių išmokas iki 650 Lt, nes jie nebeieško darbo iš gero gyvenimo.
Anglas - baikit, jie gi pas mus numirtų iš sielvarto..

Lietuvis - mes studentams skyrėme dviem mokslo metams krepšelius bei pažadėjome iš bankų gauti 3% paskolas mokslui, o padarėme 11% paskolas, o krepšelius panaikiname, atiduodami perskirstyti mokslo įstaigoms.
Anglas - Mes remiame studentus, skiriame mokslui pilnas paskolas su 1,5% palūkanomis, negrąžinamas pašalpas knygoms, bendrabučiui, jei studentas neturi pakankamo pragyvenimo šaltinio, t.y. tėvai per metus uždirba mažiau nei 15000 svarų, o jei vargšas studentas pasirinko blogą specialybę bei 15 metų kasmet teuždibs tik iki 15000 svarų, jam paskolos ir palūkanų grąžinti iš viso nebereikės.

Lietuvis - taip, žiemos šiemet šaltos, kelių nebespėjam valyti, kadangi per brangu, jų ir nebevalom, laukiam geresnio oro, bet va vairuotojai visai nebemoka važiuoti, arba patys užsimuša, arba kitus užmuša.
Anglas - taip, pas mus buvo net šeši laipsniai šalčio, uždarėme mokyklas, universitetus, daugelis parduotuvių neveikė, dabovietės nedirbo, nes gyventojai negalėjo pasiekti darbo vietų, nes kiemų nesugebėjome atvalyti, technika kelius valė. Jei iš kiemo negali išvažiuoti, tai kaip į darbą gali atvykti. Ne, mes taip apsunkinti savo žmonių negalime....

Lietuvis - virusas kiaulių apstojo, gyventojai po 120-150 Lt visus vaistus nuo šio gripo išpirko, valstybės rezervas nukentėjo.
Anglas - jo, baisi liga, mes ligos gydymąsi ir biuliatenius pasirašyti palikome patiems gyventojams, į gydymo įstaigas be reikalo nerekomendavome eiti, kad vieni nuo kitų neužsikrėstų, o paskambinus vaistus nuo kiaulių gripo vaistinės veltui gyventojams dalijo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą