2010 m. vasario 22 d., pirmadienis

Viena iš daaugelių mano nesąmonių.

Kovo 1 diena.
Ryt istorijos bandomasis, reikia biškelį pasimokyti.
Nors, gal ir nereikia. Juk tik bandomasis. Ką jis ten nulems. Tačiau, jei niekas niekur nepakvies - mokysiuos.

Kovo 2 diena.
Pakvietė. Žiauriai neišsimiegojau, bet, regis, visai gerai pasiruošiau. Regis, man negresia sklerozė/

Kovo 9 diena.
Draugės gimtadienis, bet neisiu. Reikia ruoštis matematikos bandomajam. Ypač po fiasko patirto po istorijos bandomojo. Vos 50procentų. Blogiau netgi už akyvaizdžius debilus. Čiuju, papirko jie mokytojus. Juk tik du - o tų debilų tėvai turi pinigėlių.

Kovo 26 diena.
Pagaliau sniego beveik nebeliko. Greit jau ir atostogos. Galima pailsėti. Per daug mano smegenys ištvėrė bemiegių naktų ir knygų. Vsio, einu gert.

Balandžio 4 diena.
Visai nesenai atsigavau nuo didelės traumos - pagyrios buvo iš tikro sunkios. Nusprendžiau daugiau mokytis, o ne gert. Geriant vis prisimindavau, kad kažko nepadariau ar padariau blogai. Net atsirado klaustrafobija. Tik viena pastabėlė - nebijau uždarų patalpų - bijau lauko ir visur kitur, kur galima gert.
Rūkyt taip pat.

Balandžio 5 diena.
Po mano įrašo praėjus penkiom minutėm, man paskambino ir pasakė, kad Velykos. Ėjom gert, šoks ir rūkyt. Ech, kaip nuostabu. Dar šiandien eisim tėsti.

Balandžio 13 diena.
Tado b-day. Šiek tiek išgėrėm ir ramiai išsiskirstėm 02:30, juk ryt įskaitos. Reikia ruoštis.

Balandžio 16 diena.
Gavo įskautų rezultatus - septynios valandos mokymosi atnešė naudos. 10. Daugiau į jokius tūsus neisiu nepadarius pamokų.

Balandžio 25 diena.
Galima atsipūsti - siaubūnai praėjo. Įskaitos gautos. Pažymiai tenkinantys. Einam Elestron gert. Jau senai nesibučiavau. Reikia pasipraktikuoti prieš sutinkant kavalierių, kuris būtų manęs vertas. O dabar tiks ir eiliniai miesto gražuoliai;D

Gegužės 1 diena.
Ech, koks nuostabus oras. Žydi gėlės, kyla noras. Noriu kuo greičiau sutikti tą kavalierių, todėl važiuoju į Vilnių. Į geriausią klubą, kur daugiausia turčių susirenka.

Gegužės 2 diena.
Turčių buvo daug. Juos visus jungė du dalykai - daug pinigų ir plikė. Prisigėrusi jų kokteilių išvariau į Gravity, nors ten piniguočiais nekvepia, bet yra šokoladinių berniukų. Su jais bus linksmiau. Taip ir buvo.

Gegužės 22 diena.
Mano vardadienis. Labai big tūsas. Visi prisigėrė ir nulūžo. Regis, senelės namas visdar stovi. Puiku.

Gegužės 28 diena.
Žiūrėjau, kaip pusė 13 laidos žliumbė, kad palieka mokyklą. O man tai buvo dzin. Juk univeras geriau. Krc, pažliumbė, pažliumbė ir nuvarė gert. Šventėm mokyklos baigimo šventę.

Gegužės 29 diena.
Pratęęsimas.

Birželio 5 diena.
-*-*-
Birželio 10 diena.
-*-*-
Birželio 11 diena.
Pagaliau išsėdėjau rusų egzą. Viskas. Baigta. Eisiu gert. Pfu, baigėsi tie labai baisūs egzai.

Laiminga iki rezultatų gavimo.

Dabar, parašius visą šią nesąmonęs pajaučiau - kaip greitai bėga laikas.
Einu mokytis xD


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą