2010 m. spalio 8 d., penktadienis

Nulinės

DOooom, visą mėnesį taip organizuotos "Nulinės" įvyko,o aš tik dabar susiprotėjau,kad nepakviečiau savo draugų tenais... Va ką reiškia išsiblaškymas ir didelis darbo krūvis.
OOOoom, "Nulinės", mano manymu, nusisekė.
Pirmoji dalis įvyko be didesnių nesklandumkų, išskyrus gal tą,kad kai kurie iš mūsų, nenorėjo padėti ir kitiek,visiškai šališkiems žmonėms teko nudirbti jų darbus.
Visi dėstytojai, prodekanai ir dekanas, svečiai ir studentai buvo labai patenkinti kulinarijos stendu,kuris,iš tikrųjų, ir labiausiai iš visų pasiruošęs.
Vakarinė dalis irgi buvo neblogai, neįskaitant,kad filmukas,kuris turėjo parodyti visą dieninę dalį, buvo kitokio formato ir jo nepavyko parodyti, vietoj jo įkišo nuotraukas,kurios nepaliko jokio įspūdžio susirinkusiems. Vėliau suskambo muzika ir viskas vėl buvo gerai.
Buvau apsiraminusi, ir mes su Natela net šokom! Bandėm pasitaškyt, gal būtų ir pavykę, bet tada pradėjo pradėjo viskas ir griūti,kaip malkų namelis...
Mūsų vadovas pasišalino ir nesužiūrėjo atlikėjų,kurie atvažiavo visi tuo pačiu laiku. Ir jiem visiem teko laukti, o vėliau trys iš jų net nepagrojo,tai buvo labai nekažka. O vėliau man, Ievai ir Kristinai teko visų nepagrojusių atlikėjų atsiprašinėti. Buvo dar labiau nekažka...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą