2010 m. gruodžio 22 d., trečiadienis

Trys kambariokai.

Barakas. Naujas studentas gauna kambarį, kuriame jau gyvena du studentai -
Studentas A - ketvirto kurso moksliukas, kuris galvoja tik apie mokslą. Niekada nebuvo prisigėręs ir visada visada ruošiasi visiems seminarams. Jis niekada neturėjo panelės, hmm... nors dėl to nelabai ir pergyvena. Jis myli savo mamą ir tėtį, dažnai jiems skambina ir klausia patarimo visada, nesvarbu ką darytų. Stiliaus jis neturi, kaip ir draugų. Jo išvaizda nėra nieko išskirtina. Jis pedantas, laisvu laiku tvarko kambarį - tai jam labai patinka.
Studentas B - visiška priešingybė Studento A. Jis visada visur dalyvauja, visi jį pažįsta ir jis tiesiog trykšta teigiama enegrija! Jis tikras gražuolis - tamsūs plaukai, žydros akys, sportiškas kūnas (praleisti metai sporto klube - tikrai tą padaro), stilius. Jis gali suvilioti kiekvieną panelę. Jis niekada neturėjo rimtų santykių ir net nenumano kaip galima bendrauti rimtai. Jis nėra siūlės niekam draugystės, tačiau jis puikiai daro masažus ir gamina. Mokslas... Jis turi puikią atmintį, todėl greitai įsisavina informaciją. Pats nieko nekonspektuoja - visus konspektus gauna iš Studento A.
Studentas C - simpatiškas vaikinas, kuris jau trejus metus turi pastovią merginą ir ją myli. Jis nėra didelis moksliukas, bet kai reikia - su malonumu mokosi. Jis turi trys geriausius draugus, kuriais visiškai pasitiki. Jis turi mėgstamą užsiemimą - plaukiojimas - nuo to jo kūnas įdegęs ir atletiškas. Taip pat jis užsiiminėja joga. Jis nemėgsta didelių party, bet su malonumu dažnai vaikšto į draugų susibūrimus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą